Добавете сайта ни към началния екран на iPhone и iPad

Нашия уебсайт няма специално мобилно приложение за достъп до съдържанието ни, но това не означава, че не можете да добавяте отметка на началния екран на мобилното си устройство.

Създаването на отметка на вашия начален екран ви позволява да влизате в сайта ни с едно докосване, вместо да отваряте браузър и след това да избирате отметка или да въвеждате URL адреса на уебсайта.

Когато докоснете иконата на уебсайта ни на вашия начален екран, той ще се отвари в браузъра Safari.

Нещо повече, можете да създадете няколко връзки към уебсайта с различни категории който харесвате, и да ги подредите на началния екран на вашия iPhone или iPad.

Ето как да го направите.

Създайте връзка към Bankya.Net на началния ви екран.
  1. Стартирайте Safari на вашия ‌iPhone‌ или ‌iPad‌.
  2. Отидете до сайта като въведете URL адресът на уеб страница ни https://www.bankya.net/.
  3. Докоснете иконата за споделяне (квадратът със стрелка) в долната част на екрана.
  4. Превъртете надолу до списъка с действия и докоснете Добави към Начален екран. (Ако не виждате действието, превъртете до дъното и докоснете Редактиране на действия, след което докоснете Добави към Начален екран. След това ще можете да го изберете от листа за споделяне.)
  1. Въведете име за връзката към нашия сайт, например Bankya.Net. Това ще бъде заглавието, което се появява под иконата на сайта на вашия начален екран.
  2. Докоснете Добави в горния десен ъгъл на екрана.

Вашата нова „икона“ ще се появи на следващото свободно място на началния екран на вашето устройство. За да го преместите, докоснете и задръжте иконата му, след това докоснете Редактиране на Началния екран и ще можете да го плъзнете до желаното от вас място. Когато го поставите където искате, докоснете Готово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *